resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3336
    keşke yönetimde yer almasaydı da fenerbahçe'nin hakemler tarafından kollanmanın iyice cılkını çıkardığı, karşısına çıkan her anadolu takımının 2. viteste maç oynayıp 5-6 yediği, kapı gibi tutan 3-4 transfer yaptığı ve 18 haftada 47 puan topladığı sezona * saçma sapan anadolu takımı transferleri ile girip 30 puan toplayıp ocak ayını ağlaya ağlaya bekleseydik.

    ben 26 yaşında bir galatasaray aşığı olarak, 2006'dan beri tüm altyapı futbolcuları dahil takımımın her şeyine vakıf bir genç olarak böyle bir yöneticilik örneği görmedim. adam zaha getirdi 3. viteste 7 gol katkısı yaptı, ziyech getirdi tek başına şampiyonlar liginde puan kopardı (bkz: 29 kasım 2023 galatasaray- man. utd.) , davinson getirdi kale gibi nelsson'a burun kıvırır olduk. keşke son ana kadar sofyan amrabat kovalayıp aksilik üzerine tavanı top 6 seviyesinde olan ndombele getireceğine peşinen breivik felan alsaydın da hem seni hem gencecik çocuğu 4. hafta tefe koysaydık erden başkanım.

    velhasıl eleştirilmesi yasak olmayan, sadece eleştirmeye hakkımız olmayan galatasaray yöneticisi. umarım yeni yönetimde yer alır ve yangıncı taraftarın tüketim çılgınlığına aldırış etmeden yürüyedurur. olmazsa da abdülrahim albayrak gibi yöneticilerle devam ederiz belki taraftarımızın da yüreğine su serpilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın