resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9506
    baya baya iyi bir teknik direktör. rakiplerde kırması gereken sadece 1 oyun tarzı var, onu da zamanla çözecektir. aslında molde ve copenhag ilk maçlarını izlerse, 2 tane aynı şeyi yapmaya çalışan takımdan yabancı olanlarının geçişte hızlı enine paslarla*, oyunu genişleterek avantaj elde ettiğini çoktan görmüştür.

    bizim takım daha yeni oturduğu için aynı şekilde cevap veremedik. tabii bunun kopyalamak dışında çözümü ne olmalı, onu da bilmiyorum, sadece bir futbolsever olarak gözlemim. hocam bir de merkezden tempolu boş koşu atan oyuncu bizi çok bozuyor.*** ellerin dert görmesin onu da bir çözüver.*

    bir terimci olarak söyleyeyim*, uzun vadeli takımı dizayn etmesi, maç başı oluşturduğu taktik ve ilk 11'leri, 'ben olsaydım ne yapardım' diye düşündüğüm zaman terim'e kıyasla daha iyi buluyorum.

    hatta şöyle söyleyeyim, bu yıl yapılan takım mühendisliğinden, bu şekilde bizi yarış içinde tutarak çıkarabilmek çok büyük maharet. yönetim de tahminen geçen yıl yapılan icardi transferinden sonra 'ben yapayım da, hoca isterse oynatmasın' mantalitesine büründü. aman diyeyim, bu tür işler bir kere tutar, 5 kere tutmaz, kulüp büyük sıkıntıya girer.

    hocamıza güvenin. hocam sen de kafanın köşesinde takım mühendisliği konusunu hep tut.**
App Store'dan indirin Google Play'den alın