resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9495
    futbol sezonunu ikiye bölmüş antrenör.

    bütün kulvarlarda yapılan kabaca ilk 30 maçlık dilimde, hedeflerden kopmadan, bütün oyuncular denenerek, avrupa hariç düşük viteste,
    gene kabaca ikinci 30 maçlık dilimde en diri, formda, oturmuş ve az yıpranmış şekilde depara kalkmak için takımı hazırladı.

    kopenhag takımının, şanslı maç kurası ile guruptan sıyrılışı sürpriz oldu ve avrupa hedefi tam istenilen gibi olmadı. ama belki de oldu, parasal değil de, avrupa’da daha fazla kalma açısından muhtemelen kopenhag’dan (manchester city eşleşmesi) fazla avrupa maçı oynayacağımızdan, bu hedef de tuttu denilebilir.

    sezonun ilk yarısında, düşük vitesle takım yıpratılmadan, ıkınarak kazanılan maçlarla ligde zirvede tutunduk. önümüzdeki 1-2 lig maçı ve kupa maçlarında, yıpranan ve sakat aslar dinlendirilecek. ara transfer döneminde 1-2 iyi satışta dahil gidecekler gidecek, sorunlu bölgelere tam isabet transferler yapılacak, özenle hazırlanan 1-2 gençte son düzlükte devreye sokulacak. galatasaray artık muhtemelen mali olarak sıkıştırılacağı için sezon arasında ve sonunda iyi satışlar yapmak durumunda.

    şubat ortasından itibaren vitesi yükselecek galatasaray’a hazır olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın