resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9485
    devre arası transfer dönemi için şöyle bir hayalim var kendisiyle ilgili:

    erden timur, hocaya tam olarak ne özelliklerde oyuncu istediğini sorsun. hoca, herhangi bir isim vermeden (angelino'yu kendi istemişti, rashica'yı olmazsa olmaz gördü, daha iyisi yapılabilir) istediği özellikleri sıralasın. scout ekibi hocanın istediği özellikleri %100 karşılayan, hazır oyuncular bulsun, yönetim de alsın. normali bu biliyorum ama söz konusu galatasaray olunca cidden fantazi seviyesinde kalıyor bu durum. *

    oyuncu değişikliği zamanlaması dışında gayet iyi götürüyor, biraz destekle yeni bir efsane yazmaya çok yakın. kusursuz değil, kusursuz muamelesi yapıp hata yapmasına alan açılmasın. kötü asla değil, aksine çok başarılı. algıcıların oyununa gelinip böyle bir potansiyel çöpe atılmasın.

    transferde istediği özellikler daha fazla göz önüne alındığında oyun planının aslında ne kadar güçlü olduğu daha iyi anlaşılacaktır. takım daha net sonuçlar alacak, taraftar daha çok kenetlenecek ve başarılar daha güçlü bir şekilde gelecektir.

    şapkadan tavşan çıkarmaya zorlamak türkiye'de teknik direktörlere yönelik genel muamele olsa da okan buruk daha fazla yönetim desteğini hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın