resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 951
    kendisinin 2023/2024 sezonunda geri dönmesini istiyorsak sözleşmesinin durumuna bakmamız lazım. ama tabii türkiye'de sözleşme maddelerine dair çok az şey öğrenebildiğimiz için bu mümkün mü, bilemiyoruz.

    bu sezon oliveira, ndombele, zaha, ziyech, bakambu gibi sıfıra yakın katkı aldığımız veya bir iki çok önemli katkı dışında bir şey alamadığımız beş tane futbolcumuz var. misal bakambu maçlarda çok hareketli ve istekli ama büyük ihtimalle hala sarıyer'de gol atan umut bulut da son on, on beş dakika boyunca o katkıyı verebilirdi, üstelik kendisi türk, tecrübeli ve örnek sporcu modeli. ndombele'nin verdiği katkıyı eyüp aydın veya gökdeniz gürpüz verebilirdi çünkü ndombele hiçbir şey vermedi. bunlar tartışmaya tabii ki açık konular ancak spor kamuoyunun çoğu bu konularda fikir birliğine varacaktır.

    bu kadar gözden çıkarabileceğimiz yabancı oyuncumuz varken umarım sözleşmesi müsaade ediyorsa kendisini geri çağırabiliriz gönlünü de alarak. önemli olan elimizdeki verimsiz futbolcuları gönderebilmek. dubois'in alternatifi de bulunabilir, yeter ki eldeki verimsiz futbolcular elden çıkarılabilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın