resim
Erencan Yardımcı
Takım:Eyüpspor
Mevki:Santrfor
Yaş:22
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 347
    çoğu muhabirin söylediğine göre bu arkadaşı biz satarken herhangi bir geri alma maddesi koydurmamışız. öyle bir madde yok yani. güzide kulübümüzün iletişim departmanı rezalet çalışıyor hatta çalışmıyor durumda. kimse çıkıp öyle bir madde var demiyor yok da demiyor. yöneticilere soran galatasaray muhabirlerine göre öyle bir madde yok.

    o zaman gel gelelim şöyle bir sıkıntı var. bu çocuk gerçekten ışık veriyordu oynadığı dönemlerde. biz ışık veren çocukları bile elimizden bile isteye kaptırıyorsak ve geri alma maddesi bile koydurmuyorsak altyapı ne işe yarıyor. bu çocuk şimdi parlamaya da başladı ve biz yetiştirdiğimizle kaldık anladığım kadarıyla. bizim artık erencan'ı almaya kalkmamızla fenerbahçe'nin ya da udinese'nin almaya kalkması arasında bir fark yok yani. öyle boşu boşuna yetiştirdik, bir stadyum geliri parasına da bir anadolu kulübüne bonservisiyle verdik.

    peki bu satışı kim yaptı, kim onayladı, kimse demedi mi bu çocuktan olabilir ha geri alma maddesi falan koyalım diye? kim dedi yok parasına da olsa satalım bu çocuktan olmaz diye?
App Store'dan indirin Google Play'den alın