resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 3918
    en göz ardı edilen özelliklerinden birisi top kontrolü olan futbolcumuz. an itibariyle dünyanın en iyi top kontrol eden beklerinden birisi. ayrıca pas kalitesi de oldukça iyi ve bu pas isabet yüzdesi rakamlarına da yansıyor.

    bu sene için geçerli olan olumsuz durum ise final pasları. yine büyük oranda göz ardı edilmişti ama boey geçen sene yerden harika ortalarla (paslarla) net gol pozisyonları yaratıyordu. bu sezon ise demarke pozisyonda topla buluştuğu anlarda pek başarılı olamadı. sezonun devamında final paslarını daha doğru noktalara atmayı başarırsa bu sezon şu ana kadar 0 olan asist sayısını 5-6 gibi makul rakamlara çıkarabilir.

    not: boey ligde maç başına 39.2 pası %84 isabet oranıyla yapıyor (rakip yarı sahadaki maç başına pas sayısı 24.5 ve pas yüzdesi %80). ferdi kadıoğlu'nda maç başına 46.1 pas ve %85 isabet oranı (rakip yarı sahadaki maç başına pas sayısı 28.3 ve pas yüzdesi %78).

    ferdi kadar kaliteli bir ayağı pas isabet oranlarında yakalaması pas kalitesinin problemli olmadığını, hatta gayet iyi olduğunu kanıtlar nitelikte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın