• 54
    fenerli olduğu için fazladan gömmeyeceğim. birçok yerli antrenöre göre eğitimi, bilgisi iyidir. teknik anlamda donanımlı ve üst seviyede iş yapacak kalibrededir. ancak egosu zayıf karnıdır. kendisini birçok kişiden (hatta malum olayından yola çıkarak ergin atamandan bile) üstün gördüğü için en iyi bilen, en iyisini yapan zannederek başarısızlıklarından ders çıkaracak birisi değildir. kariyerinin başındadır kötü koçluk yapmamıştır ama üst seviyeye çıkınca defoları çok ayyuka çıkmıştır.

    son daçka maçındaki hali tavrı ve konuşması işlerin yolunda gitmediği ve yönetim tarafında memnuniyetsizlik olduğunu düşündürmüştü. bu şekilde çok da sürmeyecektir zaten. bilgili ve donanımlı ama baş koçluk konusunda yetersizdir, yardımcı koçluk için de artık egosu izin vermeyecektir. kendisi için en iyisi başaltı takımlarda biraz daha pişmesi olacaktır.

    oyuncu yönetimi, takım şekillendirme, motivasyon, rotasyon ayarlama ve süper yıldız yönetimi konusunda kat etmesi gereken çooook yol var. öyle set hücumu çizmek, savunma kurgusu yapmakla bu işler olmuyor. bu sene belki sakatlıklar nedeniyle şanssızlık da yaşadı ama bir şekilde gemiyi kıyıya yanaştırabilmeliydi. biraz tökezleyince bayır aşağı freni boşalmış kamyon gibi gitti takım.

    efese de oh olsun. sempati duyduğum bir takımdı özellikle ergin hoca döneminde ama mevcut yönetiminin bize karşı tavrını görünce, bu basiretsiz tercihlerinin tam da beklenen şekilde ilerlerlemesi hoşuma gitti.

    erdem can ile ilgili düşüncelerimin benzeri şuan fenerin başında olan jasikevicius için de geçerli. ona çok değinmeyeceğim. bizim başımızda adam akıllı bir koç olsaydı bu sene şampiyonluk için şansımız olabilirdi. mevcut durumda beşiktaş ve alimpijevic ikilisinin iyi iş çıkardığını belirtmeliyim.

    çok uzattım. kısaca tanımlamak gerekirse mühendislik mezunu olduğu için iyi tamir yapması beklenen biri gibi, donanımlı olduğu için başarılı koç diye adledilen hiç birşey başarmamış egolu ve kompleksli kişilik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın