• 20
    başındaki eski pastane/fırın habercisiyle beraber galatasaray'a operasyon çekmeye çalışan grup.

    bu arkadaş koç grubu üzerinden fonlanan muhalif medyada etki alanını genişletip fenerbahçe destekçisi, galatasaray düşmanı bir yapı oluşturdu. yerleştirdikleri adamlar ve kullanışlı aparatları ile muhalif medyayı galatasaray aleyhinde haber merkezine çevirdiler. üstelik bunu öyle ahlaksızca yapıyorlar ki, fettullahçılığıyla bilinen kadını transfer edip, fatih terim'e çamur atmaya çalışıyorlar.

    sene başından beri kafayı saha dışıyla bozmuş camia üç kulvardan saldırıyor. biri tabiki takım ve teknik heyet, ikincisi erden timur, üçüncüsü de bu fon olayı sonrası fatih terim başta olmak üzere galatasaray'ın saha dışındaki sembol isimleri.

    elbette hem ana akım medyada hem de trollerle sosyal medyada bu saldırıları yapıyorlar. ama en güçlü oldukları yer muhalif medya. tamamen kontrolleri altında. aykırı sese izin vermiyorlar. erden timur pasifize edilip geri çekilmesi sağlandı. icardi azıcık düştü, galatasaray taraftarı doldurulmaya başlandı. fon olayı başlayınca itibar suikastı başladı.

    muhalif medya, sosyal medya trolleri ile beraber fatih terim bu işin başında algısı yaratmaya çalışıyor. tabi ortada delil falan yok. hatta bugün çıkan mert çetin kayıtlarında hocanın haberinin olmadığı anlaşılıyor. ama siz muhalif medyayı takip ederseniz ya fatih terim bu işin başında dersiniz. kimse bu bddk-banka ilişkisi ne? paranın bir kısmı şubede teslim edilmiş, neden bankanın ismi hiç geçmiyor? bankayı koruyan kimler? bunları sormak yerine sabah akşam fatih terim dinliyoruz. neden yunanistan'a gitmiş? ulan adam gitti de sanki parası burada değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın