• 4
    kendisinin "tetikçi" olduğunu düşünüyorum. mesela ben gazetecilik mezunuyum ve zamanında spor medyasında çalışmışlığım var. standart ajans haberleri dışında haber kaynakları hep kulübe yakın isimler oluyordu ve oradakiler de basın mensupları ile ilişkileri iyi tutmak için dedikodu vs. aktarırdı.

    işte bunun gibi şeylerle "öğrenildi", "iddia edildi" haberciliği yapılırdı. ha bir de zamanının fotospor gazetesi gibi bonservisi bitecek oyuncuları ortada hiçbir şey yokken kulüplere yazıp boş haber yapma olayı da vardı ama bu ayrı bir konu. kaldı ki bu son türde yazdığım haberleri yapan kişi de şu an fenerbahçe ile alakalı yorumlar yapıyor youtube'da. adı ahmet ama ercanlar değil. gerisini anlamışsınızır*

    neyse bu ayhan isimli şahsa dönecek olursak, bu arkadaş gs muhabiri ise -ki değil gibi gözüküyor- kulüp içinden oyuncuyu itibarsızlaştırma talimatı almış olabilir ama buna pek ihtimal vermiyorum. ikinci bir ihtimal ise başka bir kulüpten böyle bir talimat almış olması ki en olası ihtimal bu çünkü üçüncü ihtimal olan "mabadından haber uydurma" olayı tam bir kariyer intiharı olur.

    gerçi ülkede olunması en zor şey "rezil olmak" olduğu için çok da sıkıntılı bir süreç yaşayacağını sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın