• 309
    kulüplerden ve federasyondan meselenin detaylarıyla ilgili açıklama gelmedi. can güvenliği bahanesi de ortadan kalktığına göre kamuoyu gerçekleri öğrenmeyi hak ediyor. cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığının açıklamasına göre önceden yapılan protokole göre istiklal marşı ve türk bayrağı için anlaşılmış. ama hemen maç öncesi kulüplerin atatürk tişörtü giyme talebi protokolde olmadığı için suudi yetkililer tarafından kabul edilmemiş. bu noktada suudilere kızacak bir durum yok. yapılan anlaşmanın dışında son anda bir talepte bulunursan adamlar kabul etmeyebilir.

    fatura öncelikle federasyona ve kulüplere kesilmelidir. ülkenin 100. yılında yapılacak organizasyonu yabancı ülkede yapıyorsan önce o ülkenin egemenliğine tabi olursun. milli duygularla suudilere kızdık ama rezilliğin sebebi tff'nin çapsızlığı ve kulüp yönetimlerinin beceriksizliği.

    komplo teorilerine ise suyu bulandırmamak adına girmedim. sonuca bakarsak, tff ve kulüp yönetimleri bazı aksaklıklara rağmen görevlerine devam ediyor ve rezilliğin hesabını vermiyor.

    https://gss.gs/ZX6.jpg

    edit: fenerbahçe açıklama yapmış kaçırmışım.

    https://www.fenerbahce.org/...kamuoyunun-dikkatine

    yine net bir açıklama değil ama satır aralarında "yaşanan aksaklıklar atatürk ile ilgili hassasiyetimiz nedeniyle yaşanmıştır" dedikten sonra "yaşanan aksaklıklar sadece iki kulübün taleplerinin kabul edilmemesinden ibaret değildir." demişler.

    benim anlamadığım protokol yapılırken neden atatürk'ü unuttu acaba tff ve kulüplerimiz. fenerbahçe'nin 100. yıl formasında atatürk baskısı var. maçta o formayı giyeceklerine dair bir açıklamaları olmamış ama diyelim ki onu giyeceklerdi. bizim de 100. yıl formamızda atatürk'ün imzası var ve biz maçtan önce açıkladık o formayı giyeceğimizi. söylentilere göre atatürk tişörtü giyme talebi fenerbahçe'den gelmiş. zaten bu açıklamayı da ihale onlara kalmasın diye yaptıkları anlaşılıyor. sahada atatürk'ü formalarda taşıyacakken tişört yüzünden arıza çıkarmanın mantığını anlamıyorum. gerçi mantık 100. yılımızdaki kupanın arabistan'da düzenlenmesi kararında ölmüş zaten.

    bizimkiler açıklama yapmadan mesele anlaşılmayacak gibi. en kötü ilk divan kurulu toplantısında öğreniriz artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın