• 31
    en sonda söyleyeceğimi en başta söyleyim: cumhuriyet'in 100. yılına özel etkinliklerininde olacağı özel bir maçı tutup da krallıkla yönetilen evrensel hukuk kurallarının bir çoğunun uyganlanmadığı bir ülkede oynamak en büyük yanlıştır.
    oynanmama sürecine gelirsek şu büyük resimci arkadaşlarımız gene ortaya çıkmış. buna muhalifim diyenler bile dahil olmuş. kardeşim maça giden vatandaşlarımız bile üzerimizde atatürk logolu formalarla içeriye almadılar diye basbas bağırdılar. maça çıkacak oyuncuların birçoğu atatürk paylaşımı yaptılar.
    yapılan protekolde pankart ve atatürk olsun olmasın bunun için bir ülkenin bunlar yoktu, bunlara izin vermeyiz demesi fazlasıyla çağ dışı. benim ülkemin kurucusunun t-shortuyle veya sözleriyle çıkmam suudileri neden rahatsız ediyor? onları ilgilendiren tek bir ima dahi yok. buna rağmen bunu diretmenin izahı var mı?

    son 20 yılda yaşadığımız toplumsal olaylarda olduğu gibi kamuoyu yine gerektiği kadar bilgilendirilmiyor. bu olayda hele hiç bilgilendirilmiyor. nedir kardeşim bu işin aslı astarı çıkın konuşun anlatın. insanlar iyice paranoyak oldu.

    son olarak yaşanan olayda iki kulübünde gösterdiği refleks gayet doğal ve yerindedir. şov ve provokasyon bunun neresinde onu anlayamadım? komplo türeten arkadaşlara tek katıldığım nokta. fener'in en ufak mağlubiyetinde aha bak operasyon çektiler diyecek olmaları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın