resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3328
    bu yıl en çok kendisinin başlığında entry girdiğimi öğrenmiş oldum. bu yılki hamlelerde hatalar olsa da gelecek yönetimde olmaması, bir çuval incirin berbat olması demek. yapıcı eleştirilerde bulunmaktan da bu yüzden çekiniyor insan. çünkü zaten haksızca eleştiren, ayağını kaydırmaya çalışan birçok dışsal faktörü görünce bari bir de ben vurmasam diyor.

    neticede uzun bir yolda inişler ve çıkışlar olacaktır. umarım bizi tekrar bülent tulun, abdurrahim albayrak, levent nazifoğlu, cenk ergün gibi isimlere mahkum etmez. (albayrak için bir parantez açayım. iyi niyetini, kulüp sevgisini sorgulamıyorum. ancak dil bilmeden yurtdışına transfer görüşmesine giden veya çok sıradışıymış gibi transfer taktiğini paylaşan bir ismin bu rol için uygunsuz olduğunu belritmek istiyorum.)

    galatasaray tarihinde nitelikli, becerikli yönetici sayalım desek bir elin parmağını geçmez. bir de bunların içinden kulübe maddi, manevi desteğini esirgemeyenleri filtrelesek geriye kalan tek isim muhtemelen. umarım camia da kendisine sahip çıkar ve yeni yönetimde de yer alması için ikna edilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın