resim
Ernesto Alexis Vega Rojas
Takım:Toluca
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.73
Uyruk:Meksika
  • 7
    boyu 173 olan futbolcu.

    öncelikle ben ligin ortalama stoper boyunun altında forvetle oynamaya karşıyım. kanatta da içeri kat edecek kanat forvet muhakkak bek ortalamasının üzerinde, stoper ortalamasına da yakın olmalı boy olarak. sen 173 boyunca futbolcu alarak orta kafa gol gibi bir silahtan oyuncu çok özel bir oyuncu değilse mahrum ediyorsun kendini.

    futbol basit bir oyun. yan toplarda sakar stoperleri olan takıma orta kafa gol ile gol atarsan sana çağ dışı diye eksi gol yazmazlar, bir gol fazla yazarlar, yemeden maçı tamamlarsan üç puan senin olur. ligimiz pozisyon alamayan, topa çıkarken sakarlıklar yapan stoperlerle dolu. icardi çok özel bir kafa vuruşu becerisine sahip, hava hakimiyeti yüksek olmasa da mücadeleye girmeden işini görebiliyor.

    isterim ama demiyorum ki tolu arokodare'yi tutun getirin bakın paul onuachu bu ligde neler yapıyor, roberts uldrikis bile bu ligde 10 golün altına mümkün değil düşemez. tamam arokodare olmadı, onuachu yedek olmaz, uldrikis düşünmediniz, ama düşüneceğimiz adam 173 vega olmasın.

    neden yok yere bekten uzak direğe kesilecek orta ve golden olalım? cyle larin bu şekilde kariyer yaptı kendine. cenk tosun yıllardır beklerle eşleşerek gol buluyor, buldu, fiziken bitik olmasa daha 5 yıl ekmek yerdi böyle. sen bu silaha hayır diyorsan oyuncu sana başka departmanlarda korkunç faydalar sağlamalı. vega'da bu var mı? olduğunu sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın