resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 1584
    geçen yıl güzel bir sinerjiyle, rekor puanla şampiyon olduk, ülke puanı sebebiyle şampiyonlar ligine direk gidemedik temmuz ayında ön elemeye başladık. zor maçlar da oynadık ki bunların hiç birinde yeni bir transferden fayda sağlamadık, sadece angelino oynadı o da faydadan çok zarar verdi zaten. ve verilen büyük emeklerin sonunda 6 maçlık dev bir vitrin olan şampiyonlar ligine kaldık, ve bu 6 maç için sağ kanadımızı attığı gole dahi sevinmeyen, yüzünden memnuniyersizlik akan bu arkadaşa teslim ettik, iki üç maç kendini göstersin de arap takımlarından yağlı bir kontrat alsın diye.

    sezon sonu sağ kanatta zaniolo,rashica,yunus ve barış alper vardı. şimdi amacı galatasaray'ı ileri götürmek olmayan, kontratını kapmış bir tete ile körfezden yağlı bir kontrat kapmak için galatasaray'ın şampiyonlar ligindeki 6 maçını kendine vitrin gören bir ziyech var. ya arkadaş hadi biz taraftarız isim bizi heyecanlandırır çünkü biz sadece isimleri yazıyoruz kadroya, siz ziyech ile konuşmadınız mı bu adam bizim takıma neden geliyor hiç uyanmadınız mı duruma nerede karakter testi. ben bu takımda çok yıldız gördüm, kuyruklu yıldızı da sönmüş yıldızı da, ama ayda bir maça çıkıp attığı gole de sevinmeyip cool olduğunu sananını hiç görmedim, yalandan da bir mahcubiyet olurdu en azından falcao gibi. bu arkadaşı ve destek olan taraftar varsa eğer onu kınıyorum şu saatten sonra.

    icardi,torreira kendini sahada parçalıyor, kerem,barış,apo,boey,davinson parçalıyor, sahaya konsantre olduğunu hissediyorsun adamların. mertens 37 yaşında girip vücudu ne kadar yeterse o kadarı sahaya bırakıyor. zaha'nın dahi sahada takım oyununa adapte edilememesine rağmen bir hırsı var yine hissediyorsun. hakim'de o hırsı görmeyi geçtim, varlığı ile bizi onurlandırdığını düşünüyor gibi ama burası fas değil. allah aşkına şu takıma devre arası meloyu geri getirin. stoperi, altı numarayı yedeklesin diye değil, galatasaray'ı küçük görenleri takım otobüsünden kovsun diye getirin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın