• 10
    nefret ettiğim siyasi ağızla zorla yapılmış açıklamanın, zirve noktasını oluşturan söz öbeği.

    olan biteni düzgün dille net şekilde açıklayamadıysan; sen zorlu şartlarda kurucu değerini savunmaktan, dile getirmekten acizsin demektir. burada demiyoruz ki, savaş ilan edin veya arapları gömün..vs. sorun ne ise, neden sahaya çıkmadan geri döndüysen tüm açıklığıyla söylersin. "bazı aksaklık" diyerek sorunu küçültüp, hasıraltı ettin. isteyen normal karşılayabilir ama ben duruma bakış açımdan dolayı ciddi sorun görüyorum.

    öyle ülkeden çıkamamak, paçayı kurtarmak falan geçiniz efendim. aşırı komik bir korku. ne yapacaklar? maça çıkmadık, milli değerlerimizi savunduk diye komple kafileyi esir mi alacaklar? konsolosluklarında yaptıkları gibi parçalayıp, çantalarda toprağa mı gömecekler? en fazla diplomatik sorun olur, "bir numaralı kişi" de ayaklarına gider ve çözer her zaman yaptığı gibi. kurtuluş savaşı şehitlerimiz birebir bu kafada olsalardı nelere sahip değildik onu bir düşünmek lazım. (kurtuluş savaşıyla bunun nasıl bir alakası var diyecek olanlara hitap etmiyor zaten bu örneğim, doğrudan es geçebilirsiniz bu cümlemi siz.)

    mevcut dünya gerçekliğini bilmekle uzaktan yakından alakası olan bir konu değil.

    kimse kusura bakmasın, söz konusu atatürk ve cumhuriyet olduğunda başlamışım takımına da, futboluna, açıklamasına da demekten hiç geri durmam. aramızdaki arap sevdalılarını da görmüş oluyoruz aynı zamanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın