resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 815
    kendisine burdan sallamanın kolay olduğu suudi liginde oynayan futbolcu. yüreği olan gitsin suudi arabistan toprakları sınırlarında sallasın araplara.

    senin ülkenin en büyük iki takımı bile uçaklar havalimanından ayrılmadan önce olayla ilgili konuşma yapmıyor. ortak açıklamada ise arapları övücü, sevici laflar yazıyor. sen halen düşmüşsün bir futbolcunun peşine sözlük. bakış açınızı değiştirin.

    suudilere insan hakları, hak, hukuk, devlet yasa gibi kavramlar işlemez. f1 gibi bir organizasyonu bombalar altında yarıştırdılar. sen kimsin? derler adama.

    merih’in söylemekten korktuğu şeyleri var diye üstüne gidemezsiniz. senin kulübün bile orada bulunuyorken açıklama yapamadı. bu çocuk orada yaşıyor, futbol oynuyor. nasıl tepki versin?

    siz suudları katar veya dubai ile filan karıştırıyorsunuz galiba. bu sözlükteki erkekleri görmek istiyorum. gidin arabistana çıkın meydana araplara sallayın da gelin. uçak paranız benden.*

    orası değil hollanda’ya isviçre’ye benzemesini rusya’ya iran’a bile benzemez. kuzey kore hariç bu kadar az demokratik yer yokken, çıkıp maaşını aldığı araplara laf çaksın diyorsunuz. bence gerçeklikten uzak bir düşünce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın