• 3246
    https://twitter.com/.../1740864319225479474

    29 aralık 2023 galatasaray fenerbahçe maçı'nı organize ettirdikleri suud şirket tarafından atatürk poster, flama, pankart ya da t-shirtü olmayacağına dair karşılıklı anlaşmaya vardıkları iddia edilen federasyon.

    ulan siz kimsiniz? maç öncesi atatürk'ü masada pazarlık malzemesi yapmanıza sövmemiz yetmedi bir de bu rezillik çıktı ortaya. siz kimsiniz de kimin adına atatürk'ün olup olmayacağı üzerine anlaşma yapıyorsunuz? siz ve sizi oraya getirenlerin kafasına vura vura sokacağız, sizin atatürk diye bir derdiniz hiç olmamış olabilir fakat bu halkın hep oldu hep de olacak. siz ve sizi o koltuklara atayan hükümet yetkilileri atatürk konusunda suudlarla aynı kafada dahi olabilirsiniz (ki öylesiniz) fakat bu halk her zaman atasının yanında. siz anlamazsınız ulusal bağımsızlıktan da kurtuluş mücadelesinden de, kafanız anca ümmette saltanatta, kıçını yalayıp parasını aldığınız arapta.

    halktan uzak ve kopuk yaşıyorsunuz, saraylarınızda kendinize yarattığınız ve var olduğuna inandığınız bir gerçeklik içerisinde hayatlarınızı sürdürüyorsunuz, ama bu iş böyle değil, bu halk siz kıçınızı da yırtsanız atasını yedirmez. allah belasını versin araplara daha organizasyonun yapılış aşamasında böyle rezil taahhütler verenleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın