• 73
    bu ülkedeki "arap sever", "osmanlı diriliyor" vs.cilerin kafasını bu gece karıştırmış ülke.

    hem osmanlı'yı benimseyen hem atatürk'ün izinde olmayı kendime hayat mottosu edinmiş olan şahsım adına bu gece idrak yeteneği olan herkes neyin ne olduğunu görmüştür.

    arap yarımadasındaki tüm ülkeler osmanlı düşmanı ve tümü osmanlı'dan kurtuluşunu kutluyor. padişah sultan 2.mahmud abdulaziz bin suud'u kutsal değerlere yaptığı saygısızlıklar sebebiyle istanbul'a getirtip bayezid meydanı'nda halka açık kafasını kestiriyor. ürdün, umman, suudi arabistan, filistin dahil pek çoğunun osmanlı'ya kuyruk acısı var. artısı var, bunların tümünün türkiye cumhuriyeti ve atatürk'e de kuyruk acısı var. tarihsel geçmişte birbirinin devamı olmuş osmanlı ve türkiye cumhuriyeti'ni birbiriyle örtüştüremeyen, basiretsiz padişahların kusurlarını 600 yıllık imparatorluğa kesmeye çalışan "laik geçinen" yobazlar ve atatürk'e hakaret eden, o olmasaydı anası babası kim olurdu bilemeyecek olan "dindar geçinen" yobazların ortak özelliği cahil ve yobaz olmaları.

    bazı şeyleri abartmayı ve medyada köpürtülen gündemi araştırıp tartmadan gaza gelmeyi çok seviyoruz malesef. bugün gazze filistin diye yüreğimiz yanıyor zulme üzülüyoruz, ama o filistin azerbaycan'a karşı ermenistan'ı destekliyor. kutül amare'de bizi arkamızdan vuran ürdün devletinin içinden çıkarak kurulmuş bir devlet. kıbrıs konusunda bizi yalnız bırakan, güney kıbrıs'ı tanıyan kuzey kıbrıs türk cumhuriyetini kabul etmeyen bir devlet.

    suudi arabistan denen ülke de ingiliz kökenli kraliyet ailesinden oluşan, petrol görgüsüzü, zevksiz, osmanlı'nın o bölgedeki tüm izlerini silmeye and içmiş bir devlettir. mescid-i haramda osmanlı eserlerini tahrip edip, hicaz demiryolunda devirdikleri içi çocuk dolu tren vagonunu osmanlı'dan kurtuluş nişânesi olarak sergileyen bir devlettir. bugün de atatürk için takımlarımızın soyunma odasına silahlı polis sokarak atatürk emaresi var mı diye futbolcuların özel alanını polisine taciz ettirmiştir. diğer taraftan da filistin'e karşı aleni olarak israil'i destekleyen, finanse eden, o coğrafya'da siyonizme gönül veren en baş ülkelerden biridir.

    arap severlere ibret olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın