• 44
    bir takım spor medyasında iş normalleştirilmeye çalışılıyor. fakat işin aslı öyle değil. ingilizlerin, ispanyolların gidip kendi maçlarını ekonomik olarak pazarlamasıyla, bizim pazarlamamız aynı şey değil. çünkü ingiliz milleti ve devletiyle olan ilişkileri, bizimle olan ilişkileriyle paralellik taşımıyor.

    kurucu devlet başkanları, bizim için terörist olarak nitelenen bir devletle, devletler arası muhakkak ilişki olur ama bazı gerçekler unutulmadan olmali. tarihi belgeler ortada, suudları ingilizler, şerif hüseyin'i dengelemek için yedek kuvvet olarak tutuyor. iletişim halindeler. mektuplar vs. hepsi yayınlı zaten. yani örnek verirken dikkatli olmak istiyorum ama bugün terör örgütü grupları var lanetlediğimiz. yarın devlet kursalar, 100 yıl sonra da batı, bu ülkecikler paralansın diye para yağdırırsa, onlara da mı yalakalık yapacağız? 3-5 kuruş para kazanmak için.

    insanın da, devletin de bir izzeti nefsi olur. arap çöllerinde verdiğimiz şehitlerin anısı, kıymeti hiç mi yok? gerçekten derin bir utanç duyuyorum. bu ruhsuzluk, bu gayri-millilik, ciddiyetsizlik, umursamazlık karşısında utanç duyuyorum. 100. yılında, şehitlerimize, atatürk'e, silah arkadaşlarına, fedakarlıklara layık bir nesil, devlet, halk olamadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın