• 12
    genel olarak doğru önermedir ama 29 aralık 2023 galatasaray fenerbahçe maçı öncesi yaşanan atatürk posteri krizinde karşı camiayla birlik olmamak bunun bir ispatı değil.

    atatürk, bayrak, milliyetçilik, din gibi kavramlar suistimale ve provokasyona en açık konular bu memlekette. dolayısıyla sonuçlarına karşı temkinli olmak aksine kolay gaza gelmeyecek kadar zeka isteyen bir şey.

    en son 15 temmuz 2016 gecesi fetöcüler trt'den sözde atatürkçü bildiri okuyordu. kayıklarına binseydik ve darbe başarılı olsaydı şu an gülen cemaati türkiye'nin diktatöryel iktidarıydı. çok aptallık etmişiz temkinli davranmakla evet.

    bu adamlar daha beş gün önce seni sahada lime lime doğradı, oyuncularını dövdü. senelerdir kurdukları kumpaslar çevirdikleri oyunlar ortada. gaza getirmek için ortalığa attıkları "atatürk" hassasiyetiyle onların kayığına binmek tam bir şuursuzluk olur. herifler sırf maça çıkmayalım da kupayı havadan kazansınlar diye tezgahlamış bile olabilir, nelerine nasıl güveneceğiz?

    galatasaray türkiye'nin en büyük kulübü, en kalabalık camiası, en güçlü markası. bizim ilkelerimize göre davranabilmemiz için kimseyle birlik olmanıza gerek yok. buyursun gelsinler, en büyüğü takip etsinler ille birlik olmak istiyorlarsa. bunu düşünmesi gereken onlar, biz değiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın