resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 1574
    şu ana kadarki süreci icardi'nin ilk sezondaki sürecinin aynısı. kalitesini gösterdi ama ara ara oynamıyor durumu. taraftar kazanmadı icardi'yi, okan buruk kazandı. icardi okan buruk'u mahcup etmemek için oynadı. taraftar da özel performanstan sonra özel ilgi gösterdi. biliyorum ki galatasaray taraftarı oyuncu kazanamaz, ancak oyuncu kaybeder.

    ziyech ile okan buruk'un arası ne kadar iyi bilmiyorum. iyi olduğunu varsayıyorum. 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçında da 85 dakika oynadı. okan buruk kendisiyle anlaşmış da olabilir. ziyech bir fener maçında oynayacaksın hangisi diye. mesela zaha da ikinci maçta oynayacak. ziyech de zaha da aynı meseleden muzdarip. üst üste 2 maç oynayacak kıvamda değiller. oynarlarsa da sakatlanıyorlar. bize hazır gelmemenin, sakatlıkların etkisiyle fiziksel formu yakalayamamanın sonuçları bunlar. galatasaray bu oyuncuları alırken bu riski de kabullenmişti. ama galatasaray taraftarı meseleye hep karakter yönünden bakmıştır. şu karaktersiz, bu karakterli, hatta bu ırkından dolayı karaktersiz, hepsi insan sarrafı maşallah.

    okan buruk kendisine hala güveniyorsa paranoyak taraftarı ciddiye almayın. onlar bugün ölü dediklerine yarın tanrı muamelesi yaparlar. bu taraftarı ciddiye almaya bile değmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın