• 946
    geçtiğimiz sezonun şampiyon takımın kimyasını yanlış yorumladığımız dönemdir. mertens, torriera, icardi ve oliveira’dan katkı alınca diğerlerinden de alırız nasıl olsa diyip tete hariç bütün parayı düşüşte olan yaşlı futbolculara yatırdık. aralarında en iyisi davinson o da sakatlıktan dolayı epey kritik maçlar kaçırdı.

    burada net bir biçimde kaçırdığımız konu şampiyonlukta yıldız oyuncular kadar asker oyuncular da etki yaptı. kerem, abdülkerim, nelsson, boey, barış alper, berkan, yunus gibi oyuncular en az yıldız oyuncular kadar katkı verdi.

    genelde hep cicaldau ve morutan üzerinden 3 yıllık planlama ile dalga geçiliyor ama yukarıda saydığım genç oyuncular bu planlamanın eseri olan oyuncular. 3 yıllık planlama kötü bir planlama değildi. her alınan oyuncu %100 tutacak değil arada çürükler elbet çıkacaktı. zaten senin kadronda babel, feghouli dururken başarı hayaldi. şanssızlıklar da gelince tepetaklak oldun. o takımdaki çürükleri ayıklayıp bir kaç tecrübeli ile doldurunca şampiyonluk geldi işte.

    işte biz bunu iyi analiz edemedik. üzerine bir kaç tane daha genç oyuncu ile birlikte transfer yapabilseydik şu an bunları konuşmuyorduk.

    yine de kötü durumda değiliz. devre arasında iyi bir sol bek ve bir orta saha ile yine toparlarız. yeterki idarede bir mantalite değişimi olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın