resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 1548
    çok değil 5 maç üst üste iyi oynasa arabistan'a kapatabileceğiniz futbolcuyu eleştirmek enteresan geliyor. hakim ziyech, tete, zaha üçlüsünden sadece biri kendi piyasasına satılsa hepsinin maliyeti çıkacaktır. bu üçlünün bir sene içinde en az 10-12 maç alacağını da görmek çok kolay.
    hala marka takıntısı, asker futbolcu vs saçmalıklarıyla futbolcu yemeye çalışılmasa keşke. daha yarım sezon zar zor oldu bu üç futbolcu için. hiçbiri tekrar satılamaz, elden çıkarılamaz, zarar yazabilecek futbolcu değil.
    bu transferlere burun kıvıranlar hata yapıldı diyenler bir coin alıp üç günde artış göremeyince elden çıkaranlarla aynı.
    zaniolo daha ilk senesinde 2. senenin taksidini ödedi mesela. ona da bir sürü eleştiri. yok işte satacaktınız, yok yanlış transferdi vs. heralde futbol tarihinde isim transferi yapmanın en mantıklı olduğu dönemdeyizdir. arabistan sadece iyi değil isimli futbolcu da istiyor çünkü. maaş konusunda da bizden gelecek futbolcuyu mutlu edememeleri diye bir şey olamayacağına göre her şey uygun görünüyor.
    avrupa ligine devam ediyorsun. liginde gayet iyi gidiyorsun. harcayabileceğin paran var. dünyanın her yerinde para edecek assetler var elinde. ama devamlı ağlayıp duran taraftar da var.
    yavaş yavaş icardi bile eleştiriliyor. hem diyor yüzüne yumruk yedi, kafasını direğe çarptırdılar hem de diyor iyi icardi olsa bunları atar. hiç profesyonel futbolcu tarafından dakikalarca itildiniz kakıldınız mı bilmiyorum ama kolay olmasa gerek.

    bugün kerem'e astronomik bir teklif gelse şu anda beğenilmeyen zaha keremsiz formasyonda 4-3-3 için elimizde müthiş bir asset olarak kalacak. bugün tete güzel bir fiyata gitse orada barış alper ve ziyech gibi iki bambaşka stilde eleman olacak. daha yunus akgünler zaniololar vsler var.

    eleştirirken birazcık sakin olunması gerekiyor. bu eleştirilen ziyech en az 2-3 maçı daha alıp senin cebine koyacaktır. 1 maç oynayıp 1 maç dinlendirilse bile yapacaktır bunu. hem kim diyor her futbolcu her maç oynayacak. işte galatasaray'ın bu kadar çok para verdiği futbolcuyu yedekte oturma lüksü yoktur cevabı geliyor bunun üstüne. yatırımlar öyle değerlendirilmez. 1buçuk senede 6 milyon euro verdiysem bu futbolcuya her şeyiyle yaklaşık o civarda min. bonservis alabilirsem başarılıyımdır. bence bu da çok rahatlıkla gerçekleşecektir eğer kulüp ile ziyech arasında bir sorun yoksa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın