resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 3901
    takımımızın en iyi işleyen parçası, dünya üzerinde bir bek oyuncusu hücum yapıyor ama son paslarda(neye göre, kime göre) etkisiz diye değersiz olmaz, boey müthiş hücum katkısı veren, hücumda hep doğru adamı bulmayan çalışan ve kanadını durmadan oyun içinde tutan, kanat oyuncusuyla beraber rakibin üstüne çöken bir oyuncu. manu deplasmanında attığı pastan 2 pas sonra gol oluyor, muslera'nın 40 metre attığı uzun topları 10cm ayağından açmadan kontrol ediyor, göğsüyle top indirip driblinge başlıyor, tekniği ortalama üstü ki bayern oyuncularına karşı bile değişik çalımlarla deneyip başarılı olabiliyor, defansif olarak ise elit seviyede. bu adam hücum katkısı da veriyor, en azından ligin en iyi hücum katkısı veren beki, ben değil istatistikler söylüyor bunu. çok karşılaştırıldığı için ferdi ile kıyas yapınca boey hem ceza sahasına girme konusunda, hem orta konusunda, hem hücumda verdiği kilit pas konusunda, hem de pozisyon yaratma konusunda ferdi'den önde. şimdi siz bu adamı elden çıkartıp yerine adam koyamayınca ne olacak sanıyorsunuz, şampiyon mu olacaksınız, avrupa'da mı ilerleyeceksiniz? para her şey değil hala anlayamadı galatasaray taraftarı, angelino'ya verilen paradan hesap etmeniz lazımdı yazın 8 milyona alsan sevinirdin şimdi 1 milyon versen üzülürsün ama boey satarsın yerine 10 adam alıp 1 boey bulamadın diye hem üzüleceksin hem parandan olacaksın.

    değeri yoktur, sınırsızdır, dünya üzerinde kendisinden iyi toplam 5 tane bile sağ bek yoktur. hem defansif olarak elit olacak hem hücum olarak elit olacak öyle bir bek de yok. boey defansif olarak elit olan beklerden, bu özelliği bile onu yıllarca en üst seviyede tutacak, hücumu da bizim taraftarımızın beğenmemesine rağmen ortalama üstü. gören de real madrid bekleri senede 20 asist yapıyor sanacak.

    https://gss.gs/qdw.png daniel carvajal ramos baksanıza real seviyesinde gol atamadan sezonlar geçirmiş, koca sezon 2 asist yapmış nasıl bekmiş bu ya, hücum katkısı vermeyen bek mi olurmuş falan filan da öyle olmuyor işte.

    https://gss.gs/Bhg.png diogo dalot 35 milyon değeri gözüküyor, kendisini beğenmesem de teklif gelse 35 milyona da satacaklarını düşünmüyorum. şimdi bu adamın defans meziyetleri boey'den de kötü ama işte kötü olması bir şey ifade etmiyor, belli başlı özellikler bile 20+ bonservis 30+ değere eriştirebiliyor bek oyuncularını.

    bu sene diğer rakibimiz olan noussair mazraoui https://gss.gs/Jym.png yine defansif bek örneği veriyorum, bu adamlar nasıl bu seviyelerde mesela hücum katkıları boey'den de düşük ki oynadığı takımlar bayern-ajax gibi her sene 100+ skor üreten takımlar. beki değersiz yapan defansif özellikleridir, kazımcam mesela asla iyi bir bek olmayacak ama boey her zaman müthiş bir bek olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın