• 2556
    https://twitter.com/.../1739349985722798178

    --- alıntı ---

    tüm kamuoyunca penaltı olduğu kabul edilen bir pozisyonu yok saymanın, karşılığında manipüle edilmiş video görüntüleriyle elle oynama serzenişinde bulunmanın, zevksiz geçen derbide kaleyi bulan şutu olmamasına rağmen çeşitli çıkışlarla hedef saptırmanın futbolumuza katacağı hiçbir değer yoktur. rakip takımın yöneticilerinin yaptığı bu tür açıklamalar, futbola tutkuyla bağlı insanımızı manipüle ederek yanlışa yönlendirmek ve ülke futbolunu geriletmekten başka bir amaca da hizmet etmeyecektir.

    saygılarımızla.

    --- alıntı ---

    fenerbahçe gibi yaparsak ciddiye alınabiliriz. bunun için tabi zengin bir başkana ya da mafyatik bir başkana sahip olmanız gerekiyor biraz da.

    resmi siteden sürekli açıklama yapılmasını doğru buluyorum. fenerbahçe öyle yaparak suyu bulandırıyor. sen de yapmalısın, zira ülke gerçekleri diye bir şey var. dolayısıyla şu birleştirici tavrı açıklamanın dışında tutarak doğru buldum ama yetmez. öncelikle şu nefret ettiğim kalıp olan "bizi ayrıştırmaya çalışıyorlar"ı bırakalım. bizim dünyamız ayrı onların dünyası ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın