resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2149
    24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçında oyunda kaldığı uzatmayla birlikte 33 dakikada sadece 7 kez topla buluşmuş. topla buluştuğu noktalar da şöyle;

    https://imgyukle.com/i/yjhoAj

    bu bile çok şeyi anlatıyor. zaha'ya uygun bir oyun anlayışı oturtamıyoruz. sebebi çok açık, zaha topu 3. bölgede ayağına istiyor. kerem de 3. bölgede ayağına istiyor. ziyech de ayağına istiyor. icardi'de keza aynı. kim kuracak bu oyunun organizasyonunu ve pas bağlantısını? bu durum sene başında transferlerin aceleyle alınmış bir kararlarla yapıldığını gösteriyor. zaha fenerbahçe'ye gidiyordu, gitmesin dedik araya girdik ve aldık. aynı mevkide son iki yıl ligi kıran kerem varken ne gerek vardı?

    hepsinin üzerine zaha ile ilgili de ayrı bir parantez açmak lazım. oyuncunun vücut dili hiç iyi değil. bunu daha önce de yazmıştım, belli ki sağa sola sürekli el kol yaptığı için takım tarafından sevilmiyor. o yüzden hiçbir zaman ilk tercih olmuyor karar anlarında. sonra iyice sinirleniyor, iyice takımdan kopuyor. baştan aşağı sorunlu bir futbolcu olmaya devam edecek gibi görünüyor bizim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın