• 720
    beraberliğin bana göre bize yaradığı, fener'in çöplerini halının altına süpürdüğü bir akşam oldu. öyle ya da böyle bu sene son maça kadar taşımak istiyor hem federasyon hem de bein şampiyonluk yarışını. yoksa bu fener'e 10 puan fark atmıştık bile. net verilmeyen penaltımız ve rakibin 2 kırmızı kartının atlandığı bir maç oldu. biz çok risksiz bir oyun tercih ettik. aslında bu oyunun en büyük sebebi sanchez-nelsson zorunlu değişikliği oldu. savunma çizgisi geride kaldı, atakları şekillendirmek için geriden pas yapalım derken seçimler yanlış oldu. ne zaman barış ya da boey'e uzun top attık o zaman tehlikeli denebilecek olgunlaşmaya yakın ataklar gördük.
    okan hoca takımı bence mental olarak iyi hazırlamış. her an galibiyete yakın olan bizdik. sadece değişiklik için bana göre yine geç kaldı. oyun ilk 45 dakika bittiğinde bas bas bağırıyordu aslında.
    kaan-tete-zaha içeri, kerem d.-mertens-ziyech dışarı. ne kadar geç kalırsa o kadar oyundan düşüyor takım. hep şunu söylüyorum. bizim takımın kanat rotasyonundaki her oyuncu birbirinden farklı profilde. oyunu çok farklı oynatacak şekilde rotasyonumuz var.
    osai çok erken kart gördü. bekleme artık 45 tık at hemen zaha zarını. fener cengiz-ismail değişikliği yaptı. hemen oku oyunu tak ver kaan'a görevi. yani bunları tv başından bizler görüyoruz sonuçta. yine de 1 puan kadıköy deplasmanında iyidir.
    orada oynadığımız her maça 0 puan yazdığımız sezonlar unutulmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın