• 64
    okan buruk'un ziyech, mertens ısrarı iyice fatih terim'in babel, halil dervişoğlu ısrarına benzedi. hatırlayalım o ısrar bize bir golle şampiyonluğa mal olmuştu.

    umarım artık dinamik bir ilk 11 görürüz. vallahi artık büyük maçlarda kaybolan mertens, yürüyen ziyech, zaha bugün* iyi oynasa da kerem demirbay gibi temposuz isimler görmeye tahammülüm kalmadı. mesela angelino'nun olmayacağı ta ağustos ayında belliydi. burada biz eleştirdiğimiz için kızan yazarlar da vardı. ne oldu? hani nerede angelino?

    fb muhtemelen yine kapanacak. üç aşağı beş yukarı muslera, boey, nelsson, abdülkerim, barış alper, torreira, kaan, tete, zaha, kerem, icardi gibi daha dinamik bir 11 ile çıkmalıyız. yoksa yine saçma sapan sıkıcı bir maç izleriz. sol beke kazımcanı atıp sağ açıkta tete yerine barış alperi tercih etmek de mantıklı ama okan buruk tabi ki kazımcanı oynatmayacak.

    fred'in de döneceği bir ortamda kesinlikle çok koşan bir 11 ile sahada olmalıyız. icardi zaten bitik. üstüne zaha, ziyech, mertens, kerem demirbay'dan sadece ama sadece bir tanesi sahada olmalı. gerçekten şunlardan ikisi ilk 11 çıksın maçı izleyeceğimi dahi zannetmiyorum. ben izlemekten yoruldum teknik direktörümüz medet ummaktan yorulmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın