resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9399
    geçen sezon 2000 yılından sonra gördüğümüz en keyifli futbolu oynatan, sadece 8 maçta puan kaybeden ve onun da en az yarısında hakem hatası olan harika bir sezon geçirdi. son haftalara doğru kadroda muhafazakarlaşsa da bunu şampiyonluk haftalarında olmamıza vermiştim.

    ancak maalesef bu sezon öyle olmadığını görüyoruz. forma adaleti konusunda git gide geriliyor. sistemine uymayan futbolculara haddinden fazla önem ve fırsat veriyor. berbat oynayarak tek farkla dahi zar zor sonuca ulaştıysak o kadroyu kesinlikle bozmuyor ve sonra patlıyoruz. bunun en çarpıcı örneği berbat bir oyunla kendimizi şampiyonlar ligine attığımız 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçı sonrası hemen hemen aynı kadroyu molde'den 3 kat daha iyi 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçında da sahaya sürmesi ve zar zor 1 puanı kurtarmamızdır.

    geçen seneki okan buruk asla böyle bir şey yapmazdı. yanlışlarında ısrar etmesi çok tuhaf. siz istediğiniz kadar iyimser olun görünen köy kılavuz istemez. bu formuyla devam ederse önce avrupa'da sparta prag'a elenir sonra da lige havlu atarız. ismail kartal yerine başka teknik adam olsa bugün de sahadan fiyasko bir sonuçla ayrılırdık.*

    terim'in yalnız bırakılmasından ders çıkarılarak kendisine sahip çıkılması ciddi anlamda duygulandırdı.

    hoca da kendine gelmeli. bu desteğin hakkını vermeli. oynanan futboldan keyif alan varsa onlara diyecek bir lafım yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın