resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2143
    4-3-3 oynamadığımız, 30'ar 40'ar metrelik defansif koşular attırdığımız sürece arkasından daha böyle çok zırlanır. barış alper'in bile 65 den sonra koşmaya dermanı kalmıyor, biz tüm işini atletizmiyle yapan bir dünyanın sayılı kenar forvetine 60 metrelik defansif deparlar attırıyoruz. çünkü 10 numarada o mevkinin asla hakkını veremeyen bir oyuncu oynamalı, zorunda.

    uğruna sistem değiştirilecek bir oyuncu olarak da görülmüyor anladığım kadarıyla. tete, zaniolo, ziyech ne kadar 4-3-3 kanadı varsa topladık ama 4-3-3'e dönmedik, 4-2-3-1'e uyarlayabildiklerimizle devam ettik. dolayısıyla 4-4-2 ve türevleri oynayacak bir takımda ne işi var, diğer tüm oyuncular gibi niye alındı hala anlamış değilim. kadroya göre sistem dizmiyoruz. sisteme göre kadro zaten zerre alakamız yok. sonuç?

    dolayısıyla ilk transfer döneminde gönderebiliriz. boş beleş nwakaeme benzetmeleri okumayız en azından. sanırsın nwakaeme'nin kademesini sol iç ortasaha yapmıyodu, tüm oyun yürüyüp sadece pas ayağına geldiğinde hareket etmiyodu, habire 4-4-2 kanadında bekinin kaçırdığı oyunculara yetişip, aynı zamanda da ön alanda çılgın atıyodu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın