• 680
    onlar bariz bir şekilde üstünlüğümüzü kabul edip, tekme tokat, sertlik ve kaostan beslenmeye çalıştılar, oyun oynandığı anlarda çok daha iyi bir takım olduğumuzu gördük, mükemmel miydik, değildik, pozisyon yaratamadık.
    hakem ve var rezaleti artık mide bulandırıcı oldu, icardi-ciku (buraya küfür de gelebilir) pozisyonu dünyanın her yerinde penaltı ve kırmızı karttır.
    tüm bunlara rağmen kaybetmedik ve bence kupa maçında bu "güzide" kulübü yenip kupayı alabilirsek, psikolojik üstünlük net bize geçer.
    ilk yarıda barış alper oldukça iyiydi, ikinci yarı irfan onun hızını biraz yavaşlattı, gene de benim beklentimin çok üzerinde oynadı; nelson tüm maç görevini yaptı, ceko'yu maç boyu kilitledi; apo standart oyununu oynadı, torerira ilk yarı iyiydi, ikinci yarı bir miktar düştü, kaan ayhan çok az sahada kaldığı sürede gene çok iyi işler yaptı, kerem aktürkoğlu inanılmaz koştu çabaladı, geri klan takım vasattı diyebilirim;
    icardi'ye kızmıyorum, resmen tüm maç şiddete maruz kaldı, bu olanları hafızasına yazmıştır diye düşünüyorum, toparladığında yüzümüzü güldürmeye devam edecektir.
    sonuç olarak ben istediğimizi aldığımızı düşünüyorum ve berbat bir futbolun oynandığı gecede gelecek için umutluyum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın