resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 1419
    eğer bir sakatlık sorunu yoksa, ilk 11'de dört yerliyle başlayacağımız 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçında oynatılamıyor olması rezilliktir. istersek bu maçı 5-0 kazanalım, son transfer döneminde toplam 10 tane yeni oyuncu almış olan bir takımın (ziyech, ndombele, zaha, tete, günay güvenç, halil, bakambu, angelino, kerem demirbay, davinson sanchez) bu sezon oynayacağı en önemli iki lig maçından birine sol bekte oynama tecrübesi olmayan bir oyuncuyu sol bek oynatarak çıkmak zorunda kalması korkunç bir iş bilmezliktir.

    ayrıca madem angelino'nun galatasaray'da forma giyeceği maç sayısını 19'da tutma hesapları yapıyordunuz, öyleyse bu adamı neden 7 tane lig maçında yedekler arasına aldınız?****** neden zaten oynatmama kararı verdiğiniz angelino yerine altyapıdan bir yedek oyuncu koymadınız? "eğer sol bek sakatlanırsa angelino'yu kesinlikle oyuna sokma, abdülkerim'i sol beke at hocam" diyecektiyseniz, angelino'yu yedekler arasında tutmanın maksadı neydi?

    erden timur'a ve mevcut yönetime bugüne kadar asla yüksek tondan bir eleştiri yapmadım, yaptıkları hataların hepsi ufak tefek şeylerdi. fakat bu akşam sadece angelino'nun bonservisini almamak için sırasıyla barış alper'i , okan buruk'u ve 2023-24 süper lig şampiyonluğunu ateşe attılar. dilerim bu ateş sahadaki oyuncularımızın üflemesiyle söner.
App Store'dan indirin Google Play'den alın