resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9334
    hocam derbi atmosferlerini bizden çok daha iyi bilir. geçen sezon biz o sahada kazanırken* icardi ve torreira yedekti. herkes icardi yerine barış alper ne alaka derken fenerin ağır stoperlerine karşı hafta boyunca inşallah oynatır demiş ve bu kararını ayakta alkışlamıştım.

    önümüzde geçen seneki kadronun oyunu ile bu sene 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı ve ligde ona benzer bazı maçlar var. umarım macera aramaz. isimlere takılmaz. çoğu kişi kabul etmeyecek belki ama şampiyonlar liginden elenme sebebimiz içerideki 2 maçta yaptığı hatalı kadro tercihleridir. biz o iki maçtan 6 puan alırdık.**

    yıllarca bu takımda oynamış, kupa koleksiyonu yapmış, fenere gol atmış biri olarak bu maçların nasıl kazanılacağını ve derbilerde yerli oyuncuların önemini biliyor olmalı.

    skor taraftarı değilim. geçen sezon ilk yarıda tartışılırken destek verdiğim yazılarım hala duruyor. (bkz: #3478062), (bkz: #3483075)

    ancak önümüzdeki fenerbahçe maçlarında yanlış kadrolarla çıkıp varlık gösteremeden kaybedersek ciddi anlamda hocaya yazar. çok kritik bir maç. tercihlerini ve getirecekleri sonucu merakla bekliyorum. şampiyonlar liginden elenmenin üzüntüsünü hala tam olarak atabilmiş değilim. bize geçen seneki takımı geri getirmesini istiyorum. skora değil oyuna göre kadro kurar ve adil olursa gerisi kendiliğinden gelir.

    (bkz: 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın