• 185
    daha iyi takım olduğumuzu düşünüyorum. umarım 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçına yakın bir kadro ile sahada oluruz. o gün tesadüf değilse ki bence değil, yine aynı oyunu başarabilirsek feneri duman ederiz.

    yok isimlere güvenip 29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçındakine benzer zaha, ziyech, mertens, angelino, ndombele gibi temposuzların çoğunlukta olduğu bir ilk 11 ile başlarsak fb bizi tertemiz yener. o maçın 3-3 bitirilmesi büyük işti. onana olmasa avrupa'dan elenmiştik.

    maç öncesi açıklanacak kadro ile az çok ne olacağını sıradan bir taraftar olarak öngörebiliyorum. umarım okan hoca da artık bazı gerçekleri kabullenmiştir. içi geçmişlerden oluşan saçma bir kadro çıkartmaz.

    en çok yerli oyunculara güveniyorum. derbi gurmeleri bilir ki bu tarz maçlarda takım ruhu denen olay yerli oyunculardan geçer. kerem, barış alper, abdülkerim, kaan ayhan hatta oynarlarsa kerem demirbay ve kazımcan karataş bile olabilir.

    yerli ve tempolu isimlerin ağırlıkta olduğu bir 11 ile başlayarak kazanacağımız bir maç olmasını dilerim. başarılar aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın