• 176
    fenerbahçe'nin en büyük dezavantajı fred'in yokluğu olacak. çünkü çark genelde fred ve szymanki bağlantısı üzerinden işliyor. fred olmadığına göre eğer szymanki'yi düzgün marke edebilirsek fenerbahçe'nin derbiyi kazanma ihtimali çok fazla düşecektir. çünkü szymanki'yi kesmek demek kanatların bağlantısını kaybetmek demek. kanatları kaybetmek ise dzeko'yu kaybetmek demek. genel olarak maçın 27. dakikasından sonra bir tempo düşüşü yaşıyorlar. 27 ile 45 arasını çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor.

    bunun dışında oyunlarında %39 ihtimalle sol kanattan atak yapmaya çalışan bir fenerbahçe var. eğer barış alper sol nek başlarsa bu maçta düzenin böyle ilerleyeceğini düşünmüyorum. barış alper tarafını işlemek isterlerse (isteyeceklerdir) oyun planında değişikliklere gitmek zorunda kalacaklar. burda da okan hocaya oyunu doğru okumak adına çok iş düşüyor. fenerbahçe'nin aksine biz iki kanadımızı da doğru bir şekilde işleyebildiğimiz için aynı oyun planını iki kanatta da oynayabiliriz.

    iki tarafında çok güçlü yanları var. galatasaray set oyununu çok güçlü oynuyor, kanatlarını kullanıyor, xg üretimi ise üst düzeyde, öne geçtiğinde skoru korumayı biliyor ve set hücumlarını iyi savunuyor. fenerbahçe ise güçlü kilit paslar atabilen bir kulüp, set hücumlarını güçlü kurma ve koruma yeteneğine sahip ve ceza sahası içine bol bol girebilen bir takım. uzun lafın kısası konsantrasyonu kaybeden maçı da kaybeder. son ana kadar mücadeleyi elden bırakmamamız lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın