resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 1484
    --- alıntı ---

    hakim ziyech'in fenerbahçe - galatasaray derbisinde oynamasına engel bir durum yok. (beın sports)

    --- alıntı ---

    okan buruk yarın için en kritik tercihi sağ ön mevkii olacak. ziyech, tete ve barış formaya aday üç isim. üçünün de birbirine göre farklı avantaj ve dezavantajları mevcut.

    ziyech: uzaktan şut, kilit pas gibi artıları varken rakibin en etkili hücum silahı olan ferdi'ye aynı atletizm ile cevap veremez.

    tete: savunma arkasına koşu, bekine yardım ve birebir adam eksiltme gibi avantajları varken kritik anlarda yaptığı tercih hataları, yanında oynayan isimlere göre performansının artması ya da sahadan tamamen silinmesi gibi dezavantajları var.

    barış alper: fiziksel olarak hepsinden üstün, sırtı dönük aldığı her topu rakip sahada tutar, etkili ön alan presini yapmamızı sağlar ve savunma arkasına koşu atar. barış'ın da handikapları tete ile benzer.

    üçünü birlikte düşününce tercihim tete ya da barış olur. yalnız bu iki isimden birisi olursa yanlarında mutlaka dries mertens oynamalı. ikisi de mertens'in oyun içi hareketliliğine ve sağ alanda pas opsiyonu olmasına ihtiyaç duyuyor.

    (bkz: 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçı)

    edit : twitter ortamında her yazılana inanmayın. geçenlerde bein sports'tan kovulan ve daha sonra galatasaray hakkında bir ton hakaret içeren yazı yazan bir elemanın 30 bin kişilik italya ligi sayfası olduğu ortaya çıktı.

    (bkz: bedirhan kanşiray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın