resim
Arda Kardeşler
Görev:Hakem
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 576
    ligin en kötü hakemlerinden biri olarak fenerbahçe'sini kurtarmak için atanmış şahıs.

    crespo şimdiden kendini yere atmaya ve kendini her yere attığında da faul almaya başladı bile.
    fred'in yokluğunu müthiş kapattı paralı başkanları, kimi isterlerse maçlarına alıyorlar zaten. yapay zekaya para sıkıştı sanırım.

    bu hakem futbolu falan bilmiyor, bu adam oyunu oynatmıyor. ligdeki birçok hakem gibi takdir haklarını fenerbahçesinden yana kullanıyor.
    göz göre göre bu atamayı yapanlara yazıklar olsun.
    fenerbahçe aleyhine kaç tane penaltı pozisyonu oldu ve hiçbirini vermedi bu hakem. ters pozisyon olsa elinde tuzlukla penaltıya koşardı.

    derbiden önce maçı yönetmesi yüksek ihtimalli olan bir hakemin yumruk yemesi, bir diğer maçta takımının sahadan çekilmesi ve bu olaylara karışan başkan kılıklı adamların ortak özelliği de ali koç ile birlikte poz vermeleri.
    derbiyi yönetecek hakem kalmadı diyip ligdeki en kötü hakemi maça atamaları asla masum değil, kabul de etmiyorum.
    bu sene ligde farklı olaylar yaşanıyor, fıtratımızda olmayan şeyleri yapacağız diyen bir başkan var karşımızda. ben söyleyeyim bu yaptıklarınız fıtratınızda var, yedi düvel ne olduğunuzu gördü, tapelerle de mevcut her şey.
    ligde rakiplerin fenerbahçe'ye karşı isteksiz oyunları, hakemlerin taraflı yönetimleri bunlar tesadüf falan değil.
    80 m€ bonsevis 70 m€ da maaş ödeyen bir takımın başkanının elbette sadece bununla sınırlı kalmayacağı öngörülebilir. fenerbahçe'nin bir başarısı mı var? nedir bu limitlerin kaynağı?
    parası var diye kimse dokunamıyor, kimse sesini edemiyor ama yeter artık.
    her şeyin farkındayız.
    gidip avrupa'da 19 yaş ortalamalı konfeksiyon takımından 6 tane yediniz, trabzonspor'dan 5 tane yediniz maçı kurtarmak için defalarca penaltı kullandınız.
    yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın