resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9322
    türkiye içerisinde 10-15 milyon insanın aktif bir şekilde takip ettiği bir platformun elit seviye aktörlerinden olan birisi için, alelade bir mahallenin marketinde mahallenin teyzelerine barkodu okutan kasiyer veya bir plazada binlerce büyük şirketin birinde çalışan on binlerce eğitimli insandan birisi olan beyaz yakalı çalışan kişinin gelir düzeyi bir referans olamaz.

    iktisadi, sosyolojik her ne düzlemde ele alırsanız alın, okan hocanın bulunduğu konum, şu anki zamdan bile fazlasını hak eden bir konum. hiç vatandaş ayağı çekmeyin, sıradan vatandaş olarak benim yediğim ekmeği bile alırken düşünmek zorunda olmam okan buruk’un az maaş almasını gerektirmez, dünyanın her yerinde de bu böyledir, italyanın köylüsü cuma akşamı içeceği aperol’ü için maddi plan yapmak zorundayken allegri 7 milyon euro maaş alır.

    hem bu edebiyatı yapanlar lütfen ulaşsın; okan buruk’un 30 değil de 10 milyon lira almasıyla boşa çıkan 20 milyon liranın ne olacağını zannediyorsunuz? vatandaşa mı dağıtılacak? kulübün kasasında mı duracak? o da ya bir futbolcuya; ya da menajere verilecek.
    bırakın da hakeden alsın parayı..
App Store'dan indirin Google Play'den alın