resim
Florentino Ibrain Morris Luís
Takım:Benfica
Mevki:Ön Libero
Yaş:24
Boy:1.84
Uyruk:Portekiz
  • 75
    galatasaray orta sahasındaki kutsal kesicilik görevi için uygun oyunculardan birisi.

    florentino luis tam ele ayağa düşecekken roger schmidt ile geçen sene yeniden kendine geldi ve hem avrupa'da hem de kendi ligi'nde önemli başarılar elde etti.
    schmidt genelde çift orta saha kullanan ve oyuncularından da fiziksel kalite bekleyen bir teknik direktör. yani okan buruk stili bir teknik direktör. oyuncu da büyük takımda oynadı ve başarılı da oldu.

    bu sene ise florentino luis geri planda kalmış gibi görünüyor, benim dışardan bakan bir göz olarak anladığım şey şu. benfica akademisinden joao neves diye bir oyuncu çıktı. oyuncu özellik bakımından enzo fernandez'i anımsattığı için ve benfica da paranın kokusunu aldığı için neves'e ısrarla forma şansı veriyor. florentino luis ise bazı eksikleri nedeniyle hiçbir zaman joao neves seviyesinde para etmeyecek bir oyuncu. bu özellikler topa sahipken önemli olan özellikler tabi ki.

    durum böyleyken burada bir fırsat transferi oluşmuş gibi görünüyor. florentino müthiş bir kesici, geniş alanda oynar, teknik olarak vasat bir oyuncu ama mücadele bakımından tam bize göre. hava hakimiyeti de var, sertlik de var.

    oyuncunun karakterini bilmiyorum, orayı biraz daha araştırmak gerekiyor. benim yazdığım yedek kalma senaryosu tamamen tahmin. eğer burada takımın yapısını bozacak bir kusuru yoksa gelsin bizde devam etsin bu oyuncu.
    çok fazla macera aramaya gerek yok, şartlar uygun olduysa ideal oyuncu kendisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın