• 121
    takımımızda 7-8 futbolcunun yeri garanti gibi görünüyor. sakatlık nedeniyle sağ stoper davinson/nelsson, torreria yanına kaan/kerem/ndombele, sağ ön tete/ziyech gibi isimlerden birilerini tercih edeceğiz.

    8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçında ne yaptığımızı bilen çok doğru bir oyun stratejisi ile sahaya çıkmıştık. rakip teknik direktör değişmiş olsa da okan hocanın yine benzer bir strateji ile sahaya çıkacağını düşünüyorum. mümkün olduğunca fizikselliği arttırmaya çalışacak. bunun içinde olası alternatiflerden kaan ve tete'yi tercih etmesinin daha doğrusu olduğu kanaatindeyim.

    kaan savunmamız ve orta saha arasında katacağı sertlik ve dzeko'nun bu alanda topla buluşmasını engellemek açısından önemli bir görevi olacak. tete ise rakibin en güçlü hücum kanadında ama en zayıf da savunma kanadında oynayarak hem boey'i yardım getirme konusunda hem de ferdi'nin boşalttığı alanlara koşu atma konusunda önemli görevleri olacaktır. ziyech'in bek takibi ve savunma arkasına koşu atma konusunda sorun yaşayacağını düşünüyorum. bu nedenle tete daha doğru tercih olur. kaan - torreria ikilisi de geriye düşünce kısır bir oyuna sebebiyet verebiliyor. bu anda erken müdahale etmek şart.

    sol kanatta muhtemelen kerem ilk on bir çıkar ve zaha ise yedekten girer. on numara pozisyonunda topsuz oyun konusunda elimizi en çok rahatlatan mertens olacaktır. en uçta bu aralar formsuz ve de durgun da olsa icardi başlayacaktır. bu tarz maçlarda alışkanlıklar üzerinden devam etmek gerekiyor. büyük büyük yeni arayışlara gerek olmadığını düşünüyorum.

    beklediğim ilk 11; muslera, boey, nelsson, abdülkerim, bay, kaan, torreria, tete, mertens, kerem, icardi
App Store'dan indirin Google Play'den alın