resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 2992
    noel günü maça çıkıp noel tatili yapmak için kart gördüğü iddia edilen oyuncu. saçmalamanın da bir adabı var.

    24 aralık noel arifesi, 25 aralık da noel günüdür. geçen sene 25 aralık 2022 tarihinde noel günü maça çıkıp cezalı duruma düşmüş, saçma bir kart görmüştü ama saçma kart görmek için çok fırsatı varken noel gecesi bunu yapacak kadar aptal olduğunu düşünüyor musunuz? o günden sonra kendisine izin de verildi fenerbahçe maçı öncesi ve döndüğünde torreira ligin geri kalan kısmında müthiş performans verdi.

    futbolcular da insan, fm oynamıyorsunuz, fifa oynamıyorsunuz. yapay zekaları yönete yönete insanların duyguları olduğunu, sahada yapılan şeylere karşı tepki verebildiklerini unuttunuz. (bkz: 20 aralık 2023 galatasaray karagümrük maçı)'nda gördüğü sarı kart kendisine yapılan net bir penaltıya itiraz sonucu gerçekleşti, her insanın vereceği tepkiyi verdi ama işte insani bir tepkiyi bile kişisel nefreti ve ben demiştim diyebilmek için bir sene kovalayarak açık bulduğu anda saçma sapan ithamlarla kendini tatmin etmek için
    kullanan kişiler var ve bunlar hep kendini çok iyi taraftar olarak tanımlayan insanlar, aslında tam tersi hiçbir şekilde galatasaray'a değer vermeyen insanlar bunlar. galatasaray'ın her değerine bir şekilde karşı olan, kaliteli oyuncularını yerin dibine sokan, aceleci, tatmin olmayan ama sadece kendini tatmin etmek için konuşan insanlar. bunu genelleme olarak söylüyorum, yapılan yorumlar üzerinden değil, torreira da aracı oldu.

    uzun süredir galatasaray taraftarı sadece oyuncularını yeriyor(eleştirmiyor) hem de yalan yanlış şekilde, iftira atarak, rakiplerin gazına gelerek, saçmalayarak. galatasaray taraftarı oyuncularını yermek ile eleştirmeyi aynı görüyor, en iyi oyuncularını durmadan yalanlarla yerin dibine sokmaya çalışıyor. muslera kalesine gelen ilk topu yiyor diyorlar aslında %80 kurtarış yüzdesi var, icardi göbekli diyorlar aslında göbekli değil sadece sakat, torreira noel öncesi kart görmek istiyor diyorlar ama sadece ayağına basılan pozisyonda penaltı bekliyor, boey gollere sevinmiyor diyorlar ama tam tersi en çok sevinen o hep, zaha ile davinson-icardi-muslera kavga etti diyorlar yalan çıkıyor, kerem'e her maç hakaret ediyorlar en çok arayan oyuncu olsa da, tete'yi iyi oynadığı maçta skor üretemedi diye zorbalıyorlar.

    torreira aracı oldu içimdekileri dökmeye, galatasaray taraftarı aklını başına almadan uzun süre boyunca üst üste başarılı sezonlar geçiremeyecek, icardi'nin, muslera'nın, kerem'in, torreira'nın 2-3 maçlık kredisi yoksa galatasaray taraftarı hiçbir şey hak etmiyordur ki bu adamlar takıma en bağlı adamlarken üzerlerinden saçmalanıyor olması beni çok üzüyor ve sinirlendiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın