resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 2985
    20 aralık 2023 galatasaray karagümrük maçı'nda verdiği tepki nedeniyle niyeti sorgulanan, bulunmaz hint kumaşı.

    normalde bu tip tartışmalara asla girmem ama yahu arkadaş, herkesin özgürce yazabilip çizebileceği bir ortam burası doğrudur. ancak dün fenerbahçeli topçu kayseri maçında kırmızı gördü diye adamlar aklama için bin dereden su getiriyor. fred ingilizce bilmiyor nasıl küfür etsin diyenler, zorbay küçük bilerek attı diyenler ortalığı bulandırmak için neler neler yapıyorlar. iş bizim oyuncuya gelince rakipten önce kendi taraftarımız veriyor coşkuyu.

    öncelikle bilerek kırmızı görmeye çalıştı diyenler eğer inançlı bireylerse kul hakkına giriyorlar belirtmek lazım. yok değillerse ahlaken bir saldırı var torreira'ya.

    maçın 80 küsürüncü dakikasında, kornerden gelen topta rakip oyuncu ayağına bilerek veya bilmeyerek basıyor. oyuncumuz avantajını kaybedip yere düşüyor ve haklı olarak penaltı bekliyor. verilmeyince ve var dinlenilmeyince çıldırıyor haklı olarak. bakın maçın bitimine sadece 10 dakikadan az bir süre varken bu olay oldu ve maç çok kritik bir noktadaydı. altı üstü 1 gol öndeyiz ve kalan sürede yenilecek 1 gol tüm motivasyonu, emeği piç edecekti.

    nitekim o golü de yedik zaten. serdar dursun ayağını uzatmasa maç 1-1 bitecekti! bilmem anlatabildim mi durumun vehametini. yediğimiz gol ofsayt olmasa sabaha kadar burada bir kısmımız hakemi, bir kısmımız okan buruk'u tefe koyacaktı. berabere bitmiş olsa o pozisyon için penaltımızı vermedi diye belalar okuyacaktık.

    geçen sezon antalya maçında icardi hava topuna cıktı ve indirdiği topta penaltı kazandık. sonra var iptal etti. nedeni ise bu pozisyon ile birebir aynı olmasıydı. icardi yere inerken rakibin ayağına bastı diye faul verilmişti. ve yanılmıyorsam aynısı bu sezon yine aleyhimizde yaşandı; hangi maçtı hatırlamıyorum.

    futbolcu pozisyona itiraz etmez neden etmedi denilir, itiraz eder bilerek kart görmek istedi denir.

    insan gerçekten bazen çıldırıyor, gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın