resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9312
    hocam kusura bakma son 2 maçtır çok ama çok formsuzsun. 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçında sahaya çıkan on birden taktiksel planlamaya kadar büyük hayal kırıklığına uğradık. bir maçlıktır dedik, kopenhag bize ters takımdır dedik.

    ama bu geceki 20 aralık 2023 galatasaray karagümrük maçını da gördükten sonra konunun bir maçlık bir olay olmadığı apaçık gözler önüne serildi. oyunu hiç ama hiç okuyamıyorsun. oyuncu değişikliklerin maçtaki takımın durumuyla alakasız. takımın sol kanadı gol yedireceğim diye bas bas bağırırken, sen ancak 20 dk izledikten sonra hamle yapmayı düşünüyorsun. barış alper tüm iyi niyetiyle sol bek oynamaya çalışıyor ama bugün yaptırdığı 1 penaltı verilse ve yaptığı faulün ardından topa vurmasından ikinci sarıyı görse yine senin yapmadığın hamleler konuşulur.

    önümüz kadıköy deplasmanı, hala takıma ve sana güveniyoruz. ama rica ediyorum sen de biraz toparlan. gerekirse teknik ekibine maçı yukarıdan izleyip bilgi aktaracak insanlar al. çünkü senin aşağıdan izlediğin maçlarla bizim ekrandan izlediğimiz maçlar son 2 seferdir uyuşmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın