• 84
    bu maca büyük bir psikolojik baski altinda cikacagimaza, medyasi o su busu herkesin ortami gerip, hakemi baski altina alacaklarina ve macta futbolcularin sertlik adi altinda dayak yiyecegini tahmin etmek icin ulema olmaya gerek yok. bunlarin hepsi aziz yldirim zamanindan tanidik taktikler. simdi gelelim nasil reaksiyon göstermemiz gerektigine:

    1- taraftar kismi bu trollerin hepsinin ipligini pazara cikarmali, sosyal medyada savassa savas. kinayeli ya da dalga gecmeli entariler ile tansiyon düsürmeli. unutmayin derbi mac düdügü ile baslamaz, günler öncesinde psikolojik savas ile baslar.
    2- yönetim takima güvendigini, kadiköy de her zamanki gibi kazanacagimizdan en ufak süphemiz olmadigini tekrar tekrar dile getirmeli
    3- okan hoca, taktige yogunlasmali ve özelikle ilk 15 dakika cok önemli. gerekirse takima 10 kisi kalinca nasil oynamamiz gerektigi yönünde antremanlar yaptirmali.
    4- futbolcular, la oglum siz bunlari gecen sene darmadagin ettiniz, bu sene de ayni teraneler, sadece daha fazla makyajlilar :) sertlige kesinlikle ona yakin oranda cevap vermeliler, pisarlarsa hic sansimiz yok. mutlaka kart aldirmaya yönelik oynamalilar ki karsi sertlik bir yerde dursun, yoksa belirttigim gibi dayak yerler hem de hakem esliginde.

    bu mac bizim, en basta biraz sertlik biraz it hirlamasi ama sonuc malum, hadi göreyim ben aslanlarimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın