• 13
    zamanlaması çok manidar olan eylemdir.

    daha nice pozisyonlar oldu maçtan çekilmek için lig tarihimizde hakem kararları sebebiyle. ama çekilen olmadı.

    pozisyonu ilk izlediğimde ayaklara odaklanmıştım ve gri bir pozisyon olarak düşünmüştüm ama sonra tekrar izlediğimde trabzonsporlu oyuncunun kolu anormal bir şekilde hareket ediyor ve istanbulsporlu oyuncuya vuruyor.

    bence de penaltı. artık böyle düşünüyorum ama istanbulspor'a kurallara göre ne ceza gerekiyorsa verilmelidir. yani adamlar haklıydı falan deyip cezayı yumuşatırsan bu lig bitmez. her hafta sahadan çekilen takım haberleri duyarız.

    nasıl ki hakemlere karşı şiddete davet eden ali koç'a gerekli ceza verilmedi ve sonrasında hakem dövmeye kadar vardı iş, bu da aynı istikamete doğru yol alır.

    yenileceği artık belli olan her takım en ufak bir yanlış kararda sahadan çekilir artık. nasılsa hükmen mağlup olacağız ya da sahada yenileceğiz, 3 puan kaybedeceğiz her halükarda. biraz da para cezası öderiz tamamdır derler.

    bu durum tekrarlandığında küme düşmeye kadar gider ama bir kez yapmanın cezası hükmen mağlubiyet ve biraz para cezası olursa her kulüp bahsettiğim şartlar oluştuğunda kendisinde bir kez sahadan çekilme hakkı görür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın