• 18
    son zamanlarda iyice clickbait’e bağladı.
    https://x.com/...DpWPpDxwY4fZkKZjhi4w

    uzman görüşü diye de yanına ertem şener’i almış hey allahım, sonra da diyorlar ki, aslında iki kulüp de mağdur.

    1- sivasspor’un yarısı ocak’ta afrika kupası’ndaymış. milli takımlarında oynayan sivasspor’lu oyuncu sayısını biliyor musunuz beyler? ben söyleyeyim: 1 tane.

    2- irfan ve crespo ceza sınırındaymış, mağduriyete bak. bizde kim sınırda baktınız mı? ben söyleyeyim, boey ve davinson. hangileri daha kritik?

    3- muslera cezasını karagümrük maçı’nda çekecekmiş. aralık ve ocak aylarındaki sivas hava durumuna baktınız mı? ben söyleyeyim, aralıkta 5 derece, ocak’ta -lerde.

    4- karagümrük’ün 3 oyuncusu bizim maçta cezalıymış. 3 oyuncunun nasıl kart gördüğünü izlediniz mi? ben izledim, palyaço gibiler.

    5- bir hafta lig ertelenmeseydi fener 4 maça 10 günde çıkacaktı. gs’ye baktınız mı? ben söyleyeyim, 12 günde 4 maç oynayacaktık.

    6- hakem dövme olayından bir maç önce fenerli futbolcuların hakeme nasıl itiraz edip kart almadan yırttığını gördünüz mü? ben gördüm, biri de derbi öncesi sınırda olan irfan can kahveci.

    7- ali koç’un 2 ay önceki kin ve suça teşvik içerikli açıklamalarını izlediniz mi? ben izledim, yüzsüz herif.

    son olarak
    8- clickbait ne biliyor musunuz siz? ben biliyorum, abartılı başlık veya görselle tık alma çabası ce çöp içerik. bu mesleğiniz olduğu için görselle öğretmek borcum olsun.
    clickbait örnekler 1-2-3:
    https://i.hizliresim.com/i0csqvo.jpeg
    https://i.hizliresim.com/1r9jwrg.jpeg
    https://i.hizliresim.com/34t0aoj.jpeg
App Store'dan indirin Google Play'den alın