• 98
    voleybol izlemeyenler tarafından rastgele eleştirilen oyuncumuzdur.
    kimse bu takımın ligin elit 3'lüsünden birisi olmasını beklemiyor öncelikle.

    malum voleyboldan uzak kişiler tarafından eleştirilmemesi için kısaca anlatalım.
    hani futbolda bir takım kadrosu vardır ya.
    şimdi 2023-2024 kadrosu kurulurken, kadrodaki kalecilerin böyle olduğunu düşünün.

    1. alternatif: uçan kuş fatih
    2. alternatif: zapata
    3. alternatif: leo franco

    böyle bir planlamada kalkıp da, 'ama fener 100 milyon euroluk kadro kurdu' denilmez. 'bu kalecileri ezelin kör annesi meliha mı aldırdı?' denir.

    ne ilkin'in ne de başka bir galatasaray taraftarının milyonlarca euro harcanması gibi bir isteği var. ancak gider takımın bir pozisyonuna voleybolcu diye karpuzcu koyarsan, ilkin de şu videonun sonundaki gibi tepki verir.

    https://twitter.com/.../1736447144880685430

    dudak okuyamayanlara için bedava hizmet olsun.
    'bir servisi de karşıla gökmen özdenak ya...'

    o yüzden bir daha tekrarlayalım. ilkin'in hareketlerini veya alacağı aksiyonları galatasaray maçı izlemeden yorumlamayalım. her hafta çin işkencesi gibi izleyenleri de kızdırmayalım.

    örnek vermek gerekirse:
    antalya'nın muratpaşa diye bir belediyesi var. onun da kadın voleybol takımı var. onların pasörü, pasör çaprazı, ve liberosu senden iyi.
    kuzeyboru diye bir takım var mesele. kimin borusu bilinmez ama, onların da pasörü, pasör çaprazı ve liberosu senden iyi.
    ve gelelim çok sevilen vakıfbank, fenerbahçe ve eczacıbaşına. bunların da yedek pasörü, pasör çaprazı ve liberosu var. yedek diyorum yedek. onların yedeği senin aslarından iyi.

    şimdi kalkıp da abuk subuk bütçe tartışmasına girmenin anlamı yok. konu bütçe falan değil. hatta eğer konu bütçe ise, birisi galatasaray'ı sağlam dolandırmış. bu alınan oyuncuları bedava versen, ligde alacak takım ancak açık ara lig sonuncusu karayolları olur.

    konunun özeti, takımda sırtına binilmiş 3 tane yerli* var. o yerliler seni sırtından attığı ilk gün bu zihniyetle küme düşersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın