• 38
    bu maçtan 4 gün sonra fenerbahçe derbisine* çıkacağımız için rotasyon yapmamız gerekiyor. bu da sınırdaki oyuncularımızı dinlendirmekten geçer. yani sacha yerine barış, sanchez yerine de nelsson oynamalı.
    adana demirpsor maçında sol bek oynayan barış, karagümrük maçında hayli hayli oynar. oynayacağı kanatta ziyech olacağı için atacağı koşular da bol bol ödüllendirilecektir. gönül ister ki gölge adamımız her maç oynasın ama işte sınırda olduğu için bir anda alakasız bir yerde hakemin saçmalığına kurban gidip cezalı duruma düşebilir. 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçında sarı kart bile olmayan pozisyonda kırmızı kart görmesi gibi!

    davinson- nelsson değişikliği ise fayda olarak kayıp yaşatmaz. zaten rakibin ileri ucunda serdar dursun oynayacak. nelsson çiğ çiğ yer adamı. rakip de mendes dışında hızlı bir oyuncu olmadığı için de zorlanmaz.

    üstüne bir de karagümrük takımının 3 önemli oyuncusu oynayamayacak. oynadıkları son maçta* ise yaklaşık 1 saat boyunca 10 kişi oynayan rakiplerine karşı gol bulamamışlardı. genel olarak ligde 4 galibiyetleri var ve küme düşme hattının sadece 3 puan üstündeler. bu maçta rotasyon yapmayacağız da nerede yapacağız?

    bu arada evet, her iki maçın değeri de 3 puandır fakat fenerbahçe derbisi 3 puandan çok daha fazlasıdır. fener'i yendiğin anda psikolojilerini mahvedeceksin ve camiayı çok fena karıştıracaksın. o yüzden karagümrük maçında rotasyon(sadece defansta) fener maçında ise as kadronla 6 puanı alıp geleceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın