• 43
    öncelikle allah kahretsin böyle futbolu. adamlar koca turnuvayı super mario'ya çevirmiş. her turda ayrı parkur, ayrı canavarlar çıkıyor. katılan tüm takımları anlamak için tablolar arasında gidip gelmekten ciğerim soldu.

    neyse, şimdilik işimi görecek kadar anladığımı düşünüyorum ve genel tablo için yorumum şu şekilde:

    - sparta prag'a elenmek söz konusu bile olmamalı. altı maçlık cl grubunda fikstür dezavantajıyla kopenhag'ın altında kalmaya benzemez bu. çok net başarısızlık anlamına gelir ki takımın lig şampiyonluğu konusunda da ciddi bir motivasyon kaybına uğramasına yol açar. bu turu kesinlikle geçmeliyiz.

    - son 16'daki rakipler mario'daki alev toplu bölüm gibi, hangisinden kaçmamızın daha iyi olduğunu bilemedim. ama yine de liverpool ya da leverkusen haricinde bir takıma elenmek ciddi tat kaçırır gibi. epl ve italyan takımlarına elenmek biraz olsun tolere edilebilir ama yine de "o kadar iyi takım değilmişiz" duygusu bırakır. futbolculardaki havayı dağıtır. burada ciddi bir kura şansına ve çok iyi bir futbola ihtiyacımız var.

    - kendimizi bir şekilde çeyrek finale atarsak kim gelirse gelsin ölümüne iyi oynayabileceğimizi düşünüyorum. muhtemelen bayern karşısındaki futbolu tekrarlarız. elersek takımın yarı final oynaması demek, süper. elenirsek de ağızda pek de kötü bir tat bırakmaz ve takımın motivasyonu düşmez. 92'deki werder bremen maçı gibi travmatik bir deneyim olabilir ama en azından takımın ve taraftarın inancını çok fazla düşürmeyecek motive edici bir travma olur.

    sonrasına ilerleyebileceğimizi zaten pek düşünmüyorum, takım daha o seviyede değil. ama liverpool ya da leverkusen'le karşılaşmazsak çeyrek finale kadar gitmemiz bence çok önemli. underdog bir takıma play off ya da son 16 turlarında elenmek pek çok açıdan ciddi sıkıntı doğurur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın